IT-support

Support 24/7 365 dagar om året!

Hög kvalité och prestanda - sedan 2003!

Xpeedio har under många år arbetat med klientsupport, dels för de kunder där vi har IT-drift åtaganden men även för de kunder som enbart är intresserade av support. Vi kan därför garantera våra kunder en mycket trygg och kompetent supportfunktion som löser även de mer komplicerade problemen.

Vi erbjuder våra supporttjänster via fjärrhjälp men kan även erbjuda tekniker direkt på plats hos er. Heltid eller bara några timmar i veckan och alltid inom avtalad servicetid. Vi finns på plats i våra lokaler i Hammarby Sjöstad dygnet runt, året om.

Med Xpeedio Support blir det enkelt!

IT Support

Oavsett era behov
SPOC (Single point of contact)

Ta emot och registrera ärenden, dispatch funktion & stänga ärende.

Incident Management

Äga, övervaka och eskalera. Identifiera och klassificera. Priotera. Leverera kända lösningar.

Problem Management

Identifiera. Klassificera och tilldela resurser. Diagnostisera. Etablera och ta fram "workaround". Dokumentar.

Klientsupport

Vi erbjuder fjärrstyrd klientsupport på digitala och mobila enheter, tex. e-post, synkroniseringsfrågor, åtkomst till internet och utskriftsproblem.

Applikationssupport

Vi levererar applikationssupport dagtid, kvällstid och natt. Vi avlastar kundens service desk med tex SPOC och incident management men även problem management.

Övervakning

Vi har personal på plats i vår övervakningscentral alla timmar på dygnet, alla dagar på året. Vi övervakar och felhanterar nätverk och infrastruktur

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på det sätt som passar dig

Vill du också frigöra mer tid, resurser och kraft i ditt bolag, kontakta oss så tar vi hand om din IT miljö så kan du åtminstone lägga den åt sidan.

För affärsrelaterade frågor:

info@xpeedio.se

För affärsrelaterade frågor:

08-522 003 01

Välkommen att kontakta oss
Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).