VI ÄR DIN SUPPORT – FJÄRRSTYRD ELLER PÅ PLATS

IT-Support

IT-support

Xpeedio har under 10 års tid arbetat med klientsupport, dels för de kunder där vi har IT-drift åtaganden men även för de kunder som enbart är intresserade av support.
Vi kan därför garantera våra kunder en mycket trygg och kompetent supportfunktion som löser även de mer komplicerade problemen.

 

Vi är specialister inom support

Vi berättar gärna mer om vår klientsupport och nedan följer några exempel på problem som vi löser:

  • Internet åtkomst
  • Office365
  • Microsoft Office
  • Synkronisering
  • Hantering av domänkonto
  • Utskrift
  • VPN klienter
  • Generella mjukvaruproblem

 

Vi gör det enkelt

Vi erbjuder våra supporttjänster via fjärrhjälp men kan även erbjuda tekniker direkt på plats hos er. Heltid eller bara några timmar i veckan och alltid inom avtalad servicetid.

Vi finns på plats i våra lokaler i Hammarby Sjöstad dygnet runt, året om.

Med Xpeedio Support blir det enkelt!

Ta reda på hur vi kan hjälpa din organisation

Hör utav dig för ett förutsättningslöst samtal.

Läs mer

Våra tjänster

Du väljer själv bland våra färdiga paketeringar eller om du vill att vi sätter ihop ett unikt tjänstepaket som passar just dina behov.
xpdo

IT-Drift

Vi driftar din IT-miljö, i vår datahall eller på plats hos dig, nätverk, infrastruktur och mjukvara, allt med högsta säkerhet.

xpdo

Övervakning

Vi har personal på plats i vår NOC alla timmar på dygnet, alla dagar på året. Vi övervakar och felhanterar nätverk och infrastruktur

xpdo

Applikationssupport

Vi levererar applikationssupport dagtid, kvällstid och natt. Vi avlastar kundens service desk med tex SPOC och incident management men även problem management.

xpdo

Klientsupport

Vi erbjuder fjärrstyrd klientsupport på digitala och mobila enheter, tex. e-post, synkroniseringsfrågor, åtkomst till internet och utskriftsproblem.

xpdo

Konsulttjänster

Vi har resurser för uppdrag som t ex Servicedeskmedarbetare, Supporttekniker, Servertekniker, Onsite-tekniker, Drifttekniker och IT-administratörer.

xpdo

Helhetsåtagande

Vi erbjuder ett helhetsåtagande för företagets hela IT-drift. Vi har ett proaktivt arbetssätt och kvalitetssäkrar med hjälp av beprövade processer och rutiner.

Våra kunder

Några av de företag som idag avropar Xpeedios produkter och tjänster.

Varför Xpeedio? Det här säger våra kunder om oss.

Stefan Löfgren, Supportchef på Agresso Sverige

Vi samarbetar med Xpeedio för att öka tillgängligheten och effektiviteten i vår Service Desk samt få en kontaktpunkt (Single Point of Contact) för alla inkommande ärenden. Samarbetet innebär att Agressos kundservice utvecklas ytterligare genom att vi också får ta del av Xpeedios erfarenhet och kunskap inom Service Support.

Ewa Flood, Administrativ chef på HBV

Vi får den hjälp vi behöver direkt av Xpeedio. Personalen är engagerad och intresserad. Xpeedio är en modern organisation, som har förstått vad och hur man ska leverera. Vi känner att ni verkligen vill det här!

Sven Alfredsson, IT Service Desk Coordinator på Sirius International

Xpeedios paketpris på onsite konsulter, support och övervakning 24/7 var mycket konkurrenskraftigt. Vår dåvarande leverantör offererade en lösning som låg högt över Xpeedios erbjudande. På det här sättet blev det en gynnsam synergieffekt! Vi sänkte kostnaderna, men får samma kvalitet på leveransen.”

Jens Björkman, f d VD på Basset om samarbetet med Xpeedio

Samarbetet med Xpeedio ger oss en flexibel lösning där vi på kort varsel kan få kompetent, och serviceinriktad personal. Vår supportavdelning servar tusentals medarbetare över hela världen och vi sätter servicekänslan i första rummet.