IT-Säkerhet

Verksamhetskontinuitet med bästa möjliga IT-säkerhet

IT-säkerhet är en av de viktigaste delarna i vår verksamhet.

Innan vi tar över ansvaret för hela eller delar av varje unik organisations IT-miljö genomför vi en helhetstäckande analys av risker, eventuella brister och förbättringsområden för både IT-infrastrukturen och företagets anställda.

När vi sedan säkrar, har vi en uppsjö av lösningar, tjänster och teknik för att täcka behoven som framkommit i analysen.

Vi har flera partners och vår favorit när det kommer till IT-säkerhet är Sophos. Vårt partnerskap sträcker sig över 10 år och kombinationen av Sophos SOC (Security Operation Center) och Xpeedio NOC (Network Operation Center) innebär ett av marknadens vassaste erbjudande: SOCaaS+NOCaaS.

Vi erbjuder alltid ett grundskydd. Och därefter allt upptill högsta säkerhetsnivå genom t.ex. MDR (Managed Detection and Response), övervakning av Dark web, plan för Disaster recovery och backup med lifetime retention.

IT SÄKERHET

Tjänster & Funktioner
Antivirus

För klienter & servrar.

Brandväggar

Mjuk & Hårdvaruvarianter.

Backup

Cloud-2-Cloud, on-prem/off-site för både fillagring och system state.

Övervakning

Aktiv övervakning av Dark Web för att förhindra dataintrång/dataförlust.

Maskininlärning

För att pro-aktivt upptäcka avvikelser och hot i nätverket och förhindra dessa.

MDR, NDR och XDR.

MDR, NDR och XDR.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på det sätt som passar dig

Vill du också frigöra mer tid, resurser och kraft i ditt bolag, kontakta oss så tar vi hand om din IT miljö så kan du åtminstone lägga den åt sidan.

För affärsrelaterade frågor:

info@xpeedio.se

För affärsrelaterade frågor:

08-522 003 01

Välkommen att kontakta oss
Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).