IT-drift

Frigör din IT

Vi finns där för dig 24 timmar om dygnet varje dag hela året

Vår IT-driftstjänst är paketerad för dig som bara vill logga på och logga av din dator men ändå vill veta att du alltid har en säker IT-miljö.

Vi är din IT-avdelning

En miljö där brandväggen är uppdaterad, applikationerna snurrar som de ska och att inga virusattacker ger dig otrevliga överraskningar. Du vet vad du vill ha för IT-stöd för din affär men kanske inte exakt hur du gör för att få din IT-miljö dit. Vi tar det ansvaret. Vi hjälper dig, dina kollegor och dina kunder att få ut ett mervärde med hjälp av IT.

På plats 24/7

Vi finns där för dig 24 timmar om dygnet varje dag hela året för att säkerställa att du kan jobba ostört vidare med din affär.

Vi har en hög kompetens inom IT och kan navigera fram till en optimal lösning och driftsituation för just ditt företag. Skall servrarna stå hos er? Hos oss? passar molntjänster er verksamhet och i så fall vilka, privata eller publika? Först lägger vi gemensamt spelreglerna utifrån era affärsmål och sedan ser vi till att lösa det och ni behöver bara logga in och logga av. Allt annat fixar vi åt er bakom kulisserna.

Här nedan finner du vilka åtagande som ingår i vår IT-Drift.

IT DRIFT

Allt inkluderat

Drift och övervakning

Nätverk, servrar, applikationer i vårt privata moln, Azure eller hybridlösning efter behov. Schemalagt månadsunderhåll inklusive samtliga uppdateringar och servicefönster enligt branschstandard.

Säkerhet

Brandvägg, antivirus med AI-funktion, backuper m.m. genom business continuity med disaster recovery.

Licens- och klienthantering

Hantering, fakturering och löpande förvaltning av licenser genom eget verksamhetsstöd. Övervakning, inköp, återvinning och reparation av klienter inklusive on/off-boarding-rutiner.

Support

Användar-, klient- och applikationssupport enligt ITIL-standard.

Förvaltningsmodell

Samverkansgrupp med kontinuerliga Service-review möten. Inkluderar löpande rapportering, proaktiva förbättringsförslag utifrån ärende- och övervakningsstatistik samt utveckling av kundunika behovsanpassade lösningar och nyheter inom IT-sektorn.

Kunder

Vad säger våra kunder

Xpeedios paketpris på onsite konsulter, support och övervakning 24/7 var mycket konkurrenskraftigt. Vår dåvarande leverantör offererade en lösning som låg högt över Xpeedios erbjudande. På det här sättet blev det en gynnsam synergieffekt! Vi sänkte kostnaderna, men får samma kvalitet på leveransen.”

Sven Alfredsson IT Service Desk Coordinator på Sirius International

Vi får den hjälp vi behöver direkt av Xpeedio. Personalen är engagerad och intresserad. Xpeedio är en modern organisation, som har förstått vad och hur man ska leverera. Vi känner att ni verkligen vill det här!

Ewa Flood Administrativ chef på HBV

Vi samarbetar med Xpeedio för att öka tillgängligheten och effektiviteten i vår Service Desk samt få en kontaktpunkt (Single Point of Contact) för alla inkommande ärenden. Samarbetet innebär att Agressos kundservice utvecklas ytterligare genom att vi också får ta del av Xpeedios erfarenhet och kunskap inom Service Support.

Stefan Löfgren Supportchef på Agresso Sverige
Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).