IT-drift

Frigör din IT

Vi finns där för dig 24 timmar om dygnet varje dag hela året

Vår IT-driftstjänst är paketerad för dig som bara vill logga på och logga av din dator men ändå vill veta att du alltid har en säker IT-miljö.

Vi är din IT-avdelning

En miljö där brandväggen är uppdaterad, applikationerna snurrar som de ska och att inga virusattacker ger dig otrevliga överraskningar. Du vet vad du vill ha för IT-stöd för din affär men kanske inte exakt hur du gör för att få din IT-miljö dit. Vi tar det ansvaret. Vi hjälper dig, dina kollegor och dina kunder att få ut ett mervärde med hjälp av IT.

På plats 24/7

Vi finns där för dig 24 timmar om dygnet varje dag hela året för att säkerställa att du kan jobba ostört vidare med din affär.

Vi har en hög kompetens inom IT och kan navigera fram till en optimal lösning och driftsituation för just ditt företag. Skall servrarna stå hos er? Hos oss? passar molntjänster er verksamhet och i så fall vilka, privata eller publika? Först lägger vi gemensamt spelreglerna utifrån era affärsmål och sedan ser vi till att lösa det och ni behöver bara logga in och logga av. Allt annat fixar vi åt er bakom kulisserna.

Här nedan finner du vilka åtagande som ingår i vår IT-Drift.

IT DRIFT

Vi finns där för dig 24 timmar om dygnet varje dag hela året
Drift och övervakning

Nätverk, servrar, applikationer i vårt privata moln, Azure eller hybridlösning efter behov. Schemalagt månadsunderhåll inklusive samtliga uppdateringar och servicefönster enligt branschstandard.

Säkerhet

Brandvägg, antivirus med AI-funktion, backuper m.m. genom business continuity med disaster recovery.

Licens- och klienthantering

Hantering, fakturering och löpande förvaltning av licenser genom eget verksamhetsstöd. Övervakning, inköp, återvinning och reparation av klienter inklusive on/off-boarding-rutiner.

Support

Användar-, klient- och applikationssupport enligt ITIL-standard.

Förvaltningsmodell

Samverkansgrupp med kontinuerliga Service-review möten. Inkluderar löpande rapportering, proaktiva förbättringsförslag utifrån ärende- och övervakningsstatistik samt utveckling av kundunika behovsanpassade lösningar och nyheter inom IT-sektorn.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på det sätt som passar dig

Vill du också frigöra mer tid, resurser och kraft i ditt bolag, kontakta oss så tar vi hand om din IT miljö så kan du åtminstone lägga den åt sidan.

För affärsrelaterade frågor:

info@xpeedio.se

För affärsrelaterade frågor:

08-522 003 01

Välkommen att kontakta oss
Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).