Nyheter & Aktuellt

YMR Kommunikation AB väljer molntjänst från Xpeedio

YMR Kommunikation AB väljer molntjänst från Xpeedio

YMR Kommunikation AB har skrivit ett 12-månaders kontrakt med Xpeedio Support Solutions AB, för en molntjänst i Xpeedios privata moln som har högsta säkerhetsklassning.

Jens Arenhill på YMR Kommunikation AB kommenterar: ”Då vi flyttade till nya lokaler under årsskiftet såg vi en möjlighet att gå mot molnet. Tack vare Xpeedios erbjudande har vi både ökat säkerheten och minskat drift- och underhållsarbete för lokal hårdvara, som vi nu slipper i och med anslutningen till vårt privata moln hos Xpeedio”.

John Josefsson, t.f. VD på Xpeedio är väldigt glad över affären och ser stora möjligheter för fler mindre organisationer att säkra upp och modernisera sin IT-miljö på samma sätt.

”För oss på Xpeedio är det efter en behovsanalys och förstudie enkelt att se om vi ska erbjuda kommande kunder vårt privata moln eller Microsofts moln. Eller om vi ska gå med en hybrid. Säkerhet, enkelhet och skalbarhet är alltid utgångsläget när vi tar fram en lösning för varje organisations individuella behov”.

Om YMR Kommunikation AB

YMR är en kommunikationsbyrå som grundades 2014 och är verksamma i Sverige. YMR erbjuder resultatorienterade kommunikationslösningar i sin bransch PR, Medie- och annonsförsäljning.

Om Xpeedio

Xpeedio är ett bolag verksamt inom Sverige som grundades 2003. Företaget är verksamt inom området IT-drift, IT-Support och digitaliseringsstöd. Inom detta område kan Xpeedio erbjuda både experter, helhetsåtaganden och mjukvarulösningar till kunderna.

 

För mer information kontakta John Josefsson t.f. VD på Xpeedio på john.josefsson@xpeedio.se eller på 070-410 73 07

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).