Nyheter & Aktuellt

Xpeedio byter ägare

Xpeedio byter ägare

Xpeedio Support Solutions AB meddelar idag att man har bytt ägare och att Modern Holdings Inc har sålt hela sitt ägande.

Idag meddelar Xpeedio Support Solutions AB att man Modern Holdings Inc. sålt hela sitt innehav till ett nytt ägarbolag som döpts till Xpeedio Holdings AB.

Bakom Xpeedio Holdings står tre personer där två av dem har en lång historia med bolaget sedan tidigare. Jens Björkman som faktiskt en gång grundade Xpeedio och som under åren 2003 – 2012 var VD för bolaget och senare även styrelseledamot, kommenterar affären med att, ”Det känns väldigt kul att få komma tillbaka till bolaget, denna gång som ägare. Det har hänt mycket med bolaget och inriktningen ser annorlunda ut idag än när vi startade det en gång i tiden. Bolagets utveckling har inte varit i linje med de förra ägarnas förväntningar och i andra änden fanns det några personer inklusive mig själv som tror på bolagets potential och det ledde fram till denna affär.”

Även bolagets första CFO, Tord Hjerpe gör en återkomst till Xpeedio och Patric Nilfjord många år säljare på ett systerbolag till Xpeedio är med i den nya ägartrion.

Jens Björkman avslutar med att konstatera, ”Vi kommer in med lite nya idéer men samtidigt med en koppling till historien och bolagets DNA. Vi tror att Xpeedio har mycket potential framåt. Ett tydligare fokus och inriktning inom en marknad som är enormt stor kan bli precis hur bra som helst.”

Om Xpeedio
Xpeedio är ett bolag verksamt inom Sverige som grundades 2003. Företaget är verksamt inom området IT-drift, IT-Support och digitaliseringsstöd. Inom detta område kan Xpeedio erbjuda både experter, helhetsåtaganden och mjukvarulösningar till kunderna.

För mer information kontakta John Josefsson t.f. VD på Xpeedio på john.josefsson@xpeedio.se eller på 070-410 73 07

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).