Nyheter & Aktuellt

Tidomat AB skickar upp ytterligare en kund i Xpeedio-molnet.

Tidomat AB skickar upp ytterligare en kund i Xpeedio-molnet.

Tidomat AB har sedan 2019 ett samarbetsavtal med Xpeedio Support Solutions AB, för hosting av webbservrar, i Xpeedios privata moln.

Andreas Eriksson, CTO på Tidomat AB kommenterar: ”Vi letade länge efter en partner som kunde erbjuda en säker och fullt GDPR-kompatibel lösning för den delen av våra kunder som inte vill eller kan drifta våra tjänster själva. Tack vare samarbetet med Xpeedio och deras erbjudande ökar vi säkerheten och minskar drift- och underhållsarbetet för våra kunder, som väljer anslutning till vårt privata moln hos Xpeedio”.

John Josefsson, t.f. VD på Xpeedio är väldigt glad över att ytterligare en Tidomat-kund ansluter och ser stora möjligheter för fler organisationer att gå samma väg.

”För oss på Xpeedio var det enkelt att se möjligheterna för ett samarbete med Tidomat då båda organisationernas expertis inom sitt eget område matchades. Eftersom vårt moln har högsta säkerhetsklassning och ligger i Sverige kändes det naturligt för båda parter att få detaljerna i samarbetet på plats. Att vi dessutom har egen bemanning och övervakning 24/7-365 av tjänsterna innebär en trygghet som väldigt få andra leverantörer kan erbjuda”.

Om Tidomat AB: Tidomat grundades 1981 i Sverige och har sedan dess legat i framkant för utvecklingen av säkerhets- och tidssystem. Tidomat är ett helt självständigt företag som med sin långa erfarenhet och kunskap hjälper både mindre, medelstora och större organisationer med de effektivaste och säkraste lösningarna, helt utifrån varje kunds individuella behov.

Om Xpeedio Support Solutions AB: Xpeedio är ett bolag verksamt i Sverige som grundades 2003. Företaget är verksamt inom området IT-drift, IT-Support och digitaliseringsstöd. Inom detta område kan Xpeedio erbjuda både expertis, helhetsåtaganden och mjukvarulösningar till sina kunder.

För mer information kontakta Lena Sjöstrand, Sales Manager på Tidomat AB på lena.sjostrand@tidomat.se eller på 070-260 14 81 alternativt John Josefsson t.f. VD på Xpeedio på john.josefsson@xpeedio.se eller på 070-410 73 07.

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).