Nyheter & Aktuellt

Swedwise AB har valt Xpeedio för bemannad övervakning 24/7–365

Swedwise AB har valt Xpeedio för bemannad övervakning 24/7–365

Swedwise AB har kontrakterat Xpeedio Support Solutions AB för systemövervakning och larmhantering utanför svensk kontorstid.

Henric Mörner, Key Account Manager på Swedwise, kommenterar:

”Swedwise förstod snabbt att Xpeedio, förutom en mångårig erfarenhet inom tjänsteområdet, också delar Swedwise syn på hur tjänsten ska levereras för att säkra ett mervärde till en slutkund. Vi upplever en stor trygghet i vetskapen om att Xpeedios erfarna team tar över när vårt eget team är lediga, exempelvis kvällar och helger. Med Xpeedio som supportpartner vet vi att viktiga förutsättningar som bland annat expertis, rutiner och SLA-förståelse, alltid ligger i fokus och alltid har högsta prioritet”.

John Josefsson, t.f. VD på Xpeedio, uttrycker att Xpeedio-teamet är mycket glada över förtroendet att få bli en del av Swedwise supportleverans till ett av deras största konton.

”Xpeedios uppdrag är att, i samarbete med Swedwise egna supportorganisation, leverera systemövervakning och support utanför svensk kontorstid. Vi har, genom många års erfarenhet av liknande uppdrag, en etablerad och effektiv supportprocess som ger våra kunder det stöd och den trygghet som efterfrågas. Xpeedios tekniker finns tillgängliga i vår övervakningscentral, alla timmar på dygnet, året runt.

Om Swedwise AB: Swedwise är ett it-bolag som sedan 2010 erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support. Men det vi egentligen gör är att spara tid och energi. Att automatisera ger er möjlighet att fokusera på det värdefulla i er verksamhet. Förenkla vardagen och skapa tid för det goda.

Om Xpeedio Support Solutions AB: Xpeedio är ett svenskt IT-bolag, grundat 2003 med huvudkontor i Stockholm, Hammarby Sjöstad. Företaget är verksamt inom området IT-Support, IT-drift och digitaliseringsstöd.

För mer information kontakta Henrik Mörner på henrik.morner@swedwise.se eller +4672-211 63 56 samt Lovisa Engwall på lovisa.engwall@xpeedio.se eller på +4670-420 76 49.

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).