Nyheter & Aktuellt

Sales Executive till Xpeedio

Sales Executive till Xpeedio

Vi är specialister inom IT-infrastruktur och levererar tjänster och resurser med en hög servicekänsla. Vi har hjälpt företag med support och drift sedan 2003 och har tagit en stark roll inom både IT-drift och IT- support.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Sales Executive arbetar du med nykundsbearbetning, driver processen från införsäljning till avtal. Du har nära stöd ifrån försäljningschef och våra experter genom hela processen. Du kommer att arbeta med försäljning i främst Stockholmsområdet men även i övriga Sverige och bearbeta nya kunder. Du kommer arbeta med Xpeedios samtliga tjänster och lösningar inom IT- support och IT-drift.

Vi söker dig som har

 • Erfarenhet av nykundsbearbetning
 • 2-5 års yrkeslivserfarenhet
 • Ett stort driv och intresse för B2B försäljning

  Vi söker dig som har ett intresse av att utvecklas inom B2B försäljning. Du har förmågan och drivet att arbeta självständigt. Du bör vara en person som trivs med att arbeta fritt under eget ansvar och tar egna initiativ där du sätter tydliga mål för ditt arbete. Din sociala kompetens och din förmåga att vara strukturerad ger dig förutsättningar att trivas hos oss.

  Du kanske idag arbetar med försäljning inom IT-support och/eller IT-drift. Som person har du en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar tätt med dina kunder. Du är självgående och målmedveten vilket krävs eftersom du till stor utsträckning ansvarar för dina egna affärer. Du kommer jobba nära försäljningschefen och lära dig av de absolut bästa i Sverige inom detta område. Är du intresserad och vill vara med oss på vår tillväxtresa? Vill du vara en nyckelspelare för våra framtida utökande marknadsandelar? Passar vår beskrivning på dig?

  Läs mer om oss på www.xpeedio.se
  Sök då till oss omgående, skicka din ansökan till info@xpeedio.se

  Denna rekryteringsprocess kommer att ske löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-10-31.

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).