Vi vill bli fler

Bli en av oss

Bli en av oss

Vi som arbetar på Xpeedio är ett gäng trevliga och sociala killar och tjejer med ett stort tekniskt intresse och med bred teknisk kompetens. Viljan att lära sig och förmågan att motivera sig själv, är också viktiga urvalskriterier i vår rekryteringsprocess. Hög servicekänsla och socialt samspel är alltid i fokus.

IT, människor och problemlösning

Vårt uppdrag är att hjälpa företag med deras IT-miljö, det förutsätter att du som söker dig till oss tycker om att jobba med IT, med människor och med att lösa problem.
De kunder/företag som du kommer att arbeta med är många gånger de bästa och mest framstående i sin bransch vilket förstås ställer höga krav på oss, men bidrar också till ett spännande arbete och öppnar för många möjligheter.

På Xpeedio respekterar vi alla människors olikheter

Våra anställda ska känna trygghet och glädje i sitt arbete oavsett kön, sexuell läggning, religiös eller etnisk tillhörighet. Att lyssna, stötta och respektera varandra är en självklarhet och vi eftersträvar ständigt att Xpeedio ska vara en arbetsplats där man trivs och känner tillhörighet, delaktighet och därmed engagemang. Detta tror vi är grunden till att kunna ge förstklassig service och leverans till våra kunder!

Spontanansökan

Vi erbjuder en utvecklade karriär i ett snabbfotat och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla.

Skicka gärna in en spontanansökan via formuläret nedan om det för tillfället inte finns någon tjänst som passar just dig.

Lediga tjänster just nu

Spontanansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .