Din IT-partner

Om Xpeedio

Om Xpeedio

Xpeedio etablerades 1997, vi är experter på IT-infrastruktur och våra kunder finns främst i Stockholm men även i Malmö, Göteborg, Örebro och Oslo. Xpeedio är privatägt av Modern Holdings Incorporated. Xpeedio Support Solutions har stabila finanser och högsta kreditvärdighet, AAA.

Punktinsats eller helhetsåtagande

Vi erbjuder allt från korta punktinsatser till långsiktiga helhetsåtaganden. Vi förstår hur viktigt det är att din IT-support / IT-miljö fungerar felfritt och är framtidssäkrad.

Våra IT-tjänster stödjer din kärnaffär både så som den fungerar idag och så som du vill att din affär ska utvecklas för framtiden.

Läs mer

Skräddarsytt utefter dina behov

Vi förstår att alla bolag är olika och att behoven måste anpassas därefter. Du väljer själv bland våra färdiga paketeringar eller om du vill att vi sätter ihop ett unikt tjänstepaket som passar just dina behov.

I en IT-värld som mest består av ettor och nollor, hårda fakta som kapacitet, throughput, effektivitet etc, adderar vi mjuka värden som personlig service, proaktivitet, flexibilitet, och standardiserade processer.

Läs mer

Vill du veta mer?

Kontakta oss för en diskussion, ett samarbete eller om du vill bli en utav oss.

Läs mer

På Xpeedio respekterar vi alla människors olikheter

Våra anställda ska känna trygghet och glädje i sitt arbete oavsett kön, sexuell läggning, religiös eller etnisk tillhörighet.

Att lyssna, stötta och respektera varandra är en självklarhet och vi jobbar kontinuerligt med att Xpeedio ska vara en arbetsplats där man trivs och känner tillhörighet, delaktighet och därmed engagemang.

Allt detta i kombination leder till glada och engagerade medarbetare som säkrar en förstklassig service och leverans till alla våra kunder.

Läs mer

-

Varför Xpeedio? Det här säger våra kunder om oss.

Stefan Löfgren, Supportchef på Agresso Sverige

Vi samarbetar med Xpeedio för att öka tillgängligheten och effektiviteten i vår Service Desk samt få en kontaktpunkt (Single Point of Contact) för alla inkommande ärenden. Samarbetet innebär att Agressos kundservice utvecklas ytterligare genom att vi också får ta del av Xpeedios erfarenhet och kunskap inom Service Support.

Ewa Flood, Administrativ chef på HBV

Vi får den hjälp vi behöver direkt av Xpeedio. Personalen är engagerad och intresserad. Xpeedio är en modern organisation, som har förstått vad och hur man ska leverera. Vi känner att ni verkligen vill det här!

Sven Alfredsson, IT Service Desk Coordinator på Sirius International

Xpeedios paketpris på onsite konsulter, support och övervakning 24/7 var mycket konkurrenskraftigt. Vår dåvarande leverantör offererade en lösning som låg högt över Xpeedios erbjudande. På det här sättet blev det en gynnsam synergieffekt! Vi sänkte kostnaderna, men får samma kvalitet på leveransen.”

Jens Björkman, f d VD på Basset om samarbetet med Xpeedio

Samarbetet med Xpeedio ger oss en flexibel lösning där vi på kort varsel kan få kompetent, och serviceinriktad personal. Vår supportavdelning servar tusentals medarbetare över hela världen och vi sätter servicekänslan i första rummet.