Vill du bli säljare inom IT-Drift & Support

Vill du bli säljare inom IT-Drift & Support

Vi söker dig som idag kanske jobbar som supporttekniker och därmed har en teknisk förståelse för de produkter och tjänster som ett support-företag likt Xpeedio tillhandahåller. Vi tror att du sitter på en teamleaderroll idag eller liknande, som innefattar direktkontakt med kunder vars användare du supporterar, och även agerar pre-sale-stöd. Faller det sig naturligt för dig att skapa förtroendeingivande relationer med människor och känner du dig redo att ta steget mot att jobba som teknisk säljare? Då kanske det är just dig vi söker för just nu behöver vi utöka vårt säljteam med ytterligare en person!

Vårt företag präglas av bred teknisk kompetens, ett tydligt resultatfokus och proaktivitet. Hos oss är rätt attityd avgörande, att du ser möjligheter i både kundens och vår egen miljö, att du vågar prova nya vägar och har en vilja att bidra till en rolig arbetsplats för alla.

Om tjänsten:
I rollen som Säljare kommer du att vara en del av Xpeedios säljteam och arbeta med försäljning av hela vårt tjänsteutbud. Xpeedio erbjuder IT-support, övervakning (NOC), IT-drift, IT-konsulttjänster och ett egenutvecklat verksamhetssystem. Du kommer att vara delaktig i hela säljprocessen från kartläggning och prospektering till genomförande av kundmöten (både personliga och via web). Du kommer också att delta i förhandlingar, avtalsskrivande och överlämning för implementation. Vi fokuserar på region Stockholm, men resande i hela landet kan förekomma.

Din profil:
Vi letar efter dig med några års arbetslivserfarenhet som supporttekniker eller liknande och du behöver inneha mycket god teknisk förståelse och stort tekniskt intresse. Har du någon erfarenhet av försäljning ses det som meriterande och gärna då inom IT-tjänster.  Som person är du nyfiken och ser lösningar framför problem och är en tävlingsmänniska med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation och uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både säljteam och andra kollegor på kontoret.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet.

Vårt erbjudande:
Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter att utvecklas till en fullfjädrad säljare, fantastiska kollegor och en arbetsplats med högt i tak! Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vi erbjuder fast lön och en generös provisionsmodell (under provanställningen utgår garantiprovision). Som anställd hos oss omfattas du av ett generöst förmånspaket med bl a sjuk- och livförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag, tjänstebil och Rikskort.

Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi kommer att intervjua löpande.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .

Om Xpeedio

Xpeedio är specialister inom IT-infrastruktur och levererar tjänster och resurser med en hög servicekänsla. Vi värdesätter sociala- och kommunikativa egenskaper. Vi har fokuserat på IT-infrastruktur sedan 2003 och har tagit en ledande roll inom både IT-drift och IT-support med många välkända kunder. Vårt åtagande har hela tiden blivit större då kunderna velat köpa mer tjänster av oss och vi kan nu stoltsera med att kunna leverera kompetens inom alla delar av en IT-miljö.

Läs mer

Inte riktigt den tjänst du letade efter?

Skicka gärna in en spontanansökan om det för tillfället inte finns någon tjänst som passar just dig.

Läs mer