Supporttekniker / ServiceDesk

Supporttekniker / ServiceDesk

Vi söker just nu fler kollegor till vår Servicedesk på vårt kontor i Hammarby Sjöstad!

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i Xpeedios Servicedeskteam och ansvara för att snabbt och effektivt lösa våra kunders inkommande ärenden via telefon, mail, fjärrverktyg och ärendehanteringssystem. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av support, felsökning och problemlösning av mjukvara.

Kvalifikationer & Personlighet
Vi söker dig som har ett stort IT-intresse och där hög servicenivå är en del av din personlighet. Du vill arbeta med support av olika applikationer, mjukvara och tjänster och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya miljöer, system och applikationer. Du kan hantera flera ärenden samtidigt utan att tappa fokus eller tumma på kvaliteten av leveransen. Du är prestigelös och jobbar gärna i team mot gemensamt uppsatta mål och framgångar. Som person är du även ansvarstagande, noggrann och alltid beredd att ge det där lilla extra. Vi ser även gärna att du är en glad och positiv person som bidrar till kontorets goda stämning!

Utbildning & Erfarenhet
Du har grundläggande teknisk kunskap där intresset för IT spelar stor roll och du har förmåga att på ett pedagogiskt sätt guida användare genom sina tekniska problem.

Vi söker dig som och har arbetat ett par år med teknisk support och som vill ta steget vidare, eller dig som precis har avslutat en teknisk utbildning på gymnasie-, KY- eller högskolenivå som vill ta första klivet in i din IT-karriär.
Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
Talar du även finska ses det som starkt meriterande.

Tekniska kunskaper:
Windows 10
Office365
Active Directory
Allmänna kunskaper kring nätverk, skrivare och övrig hårdvara
Felsökning i Linux är meriterande, liksom erfarenhet av övervakningssystem

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och ett generöst förmånspaket med bl a sjukförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag och Rikskort.

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .