IT-Säljare

IT-Säljare

Är du idag en säljare som säljer tekniklösningar med inslag av IT, kanske på ett mindre företag? Vill du utvecklas mot avancerad IT-försäljning och bli en del i ett etablerat företag med stor familjeanda?

Då söker vi just dig! Hos oss får du chansen att utvecklas inom ren IT-försäljning tillsammans med ett positivt och starkt team.

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som Säljare kommer du att vara en del av Xpeedios säljteam och arbeta med försäljning av hela vårt tjänsteutbud. Xpeedio erbjuder IT-support, övervakning (NOC), IT-drift, IT-konsulttjänster och ett egenutvecklat verksamhetssystem. Du kommer att leda hela säljprocessen från kartläggning och prospektering till genomförande av kundmöten (både personliga och via web). Du kommer också att ansvara för förhandling, avtalsskrivande och överlämning för implementation. Vi fokuserar på region Stockholm, men resande i hela landet kan förekomma.

 

DIN PROFIL

För att nå framgång i rollen som Säljare hos Xpeedio bör du ha några års erfarenhet av teknik- och IT-försäljning.

Du har ett intresse och förståelse för teknik och som person är du kvicktänkt, ser lösningar framför problem och är en tävlingsmänniska med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation och uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både säljteam och andra kollegor på kontoret.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet.

 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter, fantastiska kollegor och en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar! Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vi erbjuder fast lön och en generös provisionsmodell (under provanställningen utgår garantiprovision). Som anställd hos oss omfattas du av ett generöst förmånspaket med bl a sjuk- och livförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag, tjänstebil och Rikskort.

 

Välkommen med din ansökan omgående då vi kommer att intervjua löpande.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .

 

 

 

 

 

Sales executive, säljare, IT-säljare, B2B, IT-support, IT-drift, övervakning, systemförsäljning, IT-driftsystem