Nät- och Driftstekniker

Nät- och Driftstekniker

Arbetsbeskrivning
Till vår driftsavdelning söker vi en utåtriktad och social Nät- och Driftstekniker med flera års erfarenhet  inom nätverk, routing/switching och security.

Rollen är bred och varierande och du kommer t ex att arbeta med saker som:

  • Design och underhåll av företags IT-infrastruktur.
  • Ha en aktiv roll vid implementation och driftsättning av nya kunder, samt underhålla befintliga kunders infrastruktur/system.
  • Utföra installationer och felsökning på samtliga delar av IT-infrastrukturen.
  • Utföra installationer och uppgraderingar av HW och SW i olika applikations- och serverplattformar samt kommunikations- och nätverkslösningar.


Kvalifikationer/Egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta med drift- och teknisk support och felsökning samt har haft mycket kundkontakt. Du har mycket god förståelse för drift av IT-infrastrukturer och servrar; både fysiska och virtualiserade (VMWare/Hyper-V). Du är van vid att arbeta i Microsoftmiljöer och nätverk (TCP/IP, VPN-tunnlar, brandväggar, switchar, etc) och har även generell kompetens inom Linux.

Personliga kvaliteter

Rätt kandidat för rollen har ett mycket stort intresse och förståelse för IT och teknik. Flexibilitet och nyfikenhet är två viktiga nyckelord. Du är utåtriktad och driftig, en självmotiverande och en ansvarstagande ”doer”, som trivs i en snabbfotad och dynamisk miljö och bidrar mer än gärna till god stämning på kontoret.

Utbildning/erfarenhet och språk

Relevant och grundläggande IT-utbildning eller motsvarande.
Minst 2–5 års arbetslivserfarenhet som nät- och driftstekniker.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Innehar B-körkort.

Vårt erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Vi erbjuder marknadsmässig månadslön, övertidsersättning och generöst förmånspaket med bl a sjukförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag och Rikskort.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

 

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .

Om Xpeedio

Xpeedio är specialister inom IT-infrastruktur och levererar tjänster och resurser med en hög servicekänsla. Vi värdesätter sociala- och kommunikativa egenskaper. Vi har fokuserat på IT-infrastruktur sedan 2003 och har tagit en ledande roll inom både IT-drift och IT-support med många välkända kunder. Vårt åtagande har hela tiden blivit större då kunderna velat köpa mer tjänster av oss och vi kan nu stoltsera med att kunna leverera kompetens inom alla delar av en IT-miljö.

Läs mer

Inte riktigt den tjänst du letade efter?

Skicka gärna in en spontanansökan om det för tillfället inte finns någon tjänst som passar just dig.

Läs mer