Support – ServiceDesk – Drift – Onsite

Support – ServiceDesk – Drift – Onsite

Vill du ta steget vidare i din karriär eller har du precis avslutat en utbildning inom IT och vill komma in i branschen? Oavsett om du är precis nyutexaminerad, har flera års erfarenhet, är specialist inom ett visst område eller bara är allmänt nyfiken på hur det är arbeta inom IT så är vi intresserade av att höra ifrån dig! Vi alltid söker efter nya kollegor antingen till vårt kontor i Hammarby Sjöstad eller för uppdrag ute hos våra kunder! Våra uppdrag och tjänster sträcker sig alltifrån ServiceDesk till specialistroller inom hela IT-området.

Vi som arbetar på Xpeedio är ett gäng sociala killar och tjejer med ett stort tekniskt intresse och med bred teknisk kompetens. Viljan att lära sig och förmågan att motivera sig själv, är också viktiga urvalskriterier i vår rekryteringsprocess. Hög servicekänsla och socialt samspel är alltid i fokus.

Vårt uppdrag är att hjälpa företag med deras IT-miljö, det förutsätter att du som söker dig till oss tycker om att jobba med IT, med människor och med att lösa problem.
De kunder/företag som du kommer att arbeta med är många gånger de bästa och mest framstående i sin bransch vilket förstås ställer höga krav på oss, men bidrar också till ett spännande arbete och öppnar för många möjligheter.

På Xpeedio respekterar vi alla människors olikheter och våra anställda ska känna trygghet och glädje i sitt arbete oavsett kön, sexuell läggning, religiös eller etnisk tillhörighet. Att lyssna, stötta och respektera varandra är en självklarhet och vi eftersträvar ständigt att Xpeedio ska vara en arbetsplats där man trivs och känner tillhörighet, delaktighet och därmed engagemang. Detta tror vi är grunden till att kunna ge förstklassig service och leverans till våra kunder!

Kvalifikationer/Personlighet

Vi söker dig som har ett stort IT-intresse och där hög servicenivå är en del av din personlighet och du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya miljöer, system och applikationer. Du kan hantera flera ärenden samtidigt utan att tappa fokus eller tumma på kvaliteten av leveransen. Du är prestigelös och jobbar gärna i team mot gemensamt uppsatta mål och framgångar. Vi ser även gärna att du är en glad och positiv person som bidrar till en god och trevlig stämning!

Utbildning/Erfarenhet och Språk

Du har ett stort intresse för IT och du har förmåga att på ett pedagogiskt sätt guida användare genom sina tekniska problem.
Vi söker som sagt dig som antingen precis har avslutat en teknisk utbildning på gymnasie-, KY- eller högskolenivå som vill ta första klivet in i din IT-karriär eller dig som och har arbetat ett par år inom IT och som vill ta steget vidare. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder marknadsmässig månadslön, övertidsersättning och generöst förmånspaket med bland annat sjukförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag och Rikskort.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Skicka in din spontanansökan omgående då vi träffar kandidater löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .

Om Xpeedio

Xpeedio är specialister inom IT-infrastruktur och levererar tjänster och resurser med en hög servicekänsla. Vi värdesätter sociala- och kommunikativa egenskaper. Vi har fokuserat på IT-infrastruktur sedan 2003 och har tagit en ledande roll inom både IT-drift och IT-support med många välkända kunder. Vårt åtagande har hela tiden blivit större då kunderna velat köpa mer tjänster av oss och vi kan nu stoltsera med att kunna leverera kompetens inom alla delar av en IT-miljö.

Läs mer

Inte riktigt den tjänst du letade efter?

Skicka gärna in en spontanansökan om det för tillfället inte finns någon tjänst som passar just dig.

Läs mer
Lediga tjänster just nu