Deltidstjänst i vår NOC

Deltidstjänst i vår NOC

Arbetsbeskrivning

Som tekniker till NOC kommer du bland annat att arbeta med support och övervakning av olika applikationer, nätverks- och transaktionssystem samt åtgärda eventuella fel som uppstår. Tjänsten är en deltidstjänst och arbetet är förlagt under dagar, kvällar och nätter måndag till söndag. Det finns möjlighet att jobba mer än deltid.

Kvalifikationer

Detta jobb passar dig som har studerat IT/teknik och har du någon arbetslivserfarenhet som t ex som nätverks-eller supporttekniker är det starkt meriterande.
Du som söker har goda, generella kunskaper inom IT och nätverksteknik.

Ett krav för att vara aktuell för denna tjänst är att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, då många arbetsmoment innefattar kommunikation med kunder och tekniker i såväl Sverige som internationellt.

Noggrannhet, punktlighet och struktur är viktiga egenskaper för oss, liksom att du har en positiv inställning och ett trevligt bemötande av kollegor och kunder.

Vårt erbjudande

Tjänsten är en visstidsanställning med 6 månader i taget. Tillträde så snart som möjligt.
Vi erbjuder marknadsmässig timlön, ob-ersättning, övertidsersättning, olika försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och Rikskortet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan omgående då vi kommer att intervjua löpande.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Skicka ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, .