VI ÄR DIN SUPPORT PÅ PLATS – SPECIALIST ELLER GENERALIST

Konsulttjänster

Konsulttjänster

Xpeedio erbjuder konsulttjänster inom området IT-infrastruktur och oavsett om ni behöver tillfällig personalförstärkning eller är i behov av specialistkompetens inom ett specifikt IT-område så finns vi här för er. Vi har resurser för uppdrag så som Servicedeskmedarbetare, Supporttekniker, Drifttekniker, Servertekniker och IT-administratörer etc, men även inom IT Management.

Vi stärker upp er organisation

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att utföra förstudier, kravställning, projektplanering, implementation och projektledning. Vi kan erbjuda helhetsåtaganden med hjälp av vår interna organisation och på plats kan vi skräddarsy alla åtaganden efter era specifika behov.

Vi fokuserar inte bara på ren IT-kompetens, vi vet att även beteende, kommunikation och social kompetens är oerhört viktiga faktorer för ett lyckat projekt och leverans och ser därför ett stort värde i sociala- och kommunikativa egenskaper. Kommunikation är ledordet för både samarbete, engagemang och en sund företagskultur och därför arbetar vi alla på Xpeedio aktivt med att bli medvetna om vår egen beteendestil för att på så sätt förbättra kommunikationen och samarbetet med andra människor.

Stärk upp din organisation

Vi hjälper dig att stärka upp din organisation när du som bäst behöver det. Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer

Jobba som IT-konsult

Att vara konsult på Xpeedio innebär ett varierande arbete med stora möjligheter inför nästa karriärsteg. Läs mer om att jobba hos oss på Xpeedio och skicka din ansökan redan idag.

Läs mer