Nyheter & Aktuellt

ID North väljer Xpeedio’s ärendehantering

ID North väljer Xpeedio’s ärendehantering

ID North väljer en molnbaserad lösning för sin ärendehantering. ID North har därför skrivit ett löpande avtal med Xpeedio Support Solutions AB om leverans och implementation av Xops en verksamhetsplattform för support och drift.

Idag meddelar Xpeedio Support Solutions AB att man under december skrivit ett avtal med ID North AB kring införande av sin molnbaserad produkt för ärendehantering, Xops.

ID North VD, Jens Björkman kommenterar det med att, ”Vi känner väl till Xpeedio och Xops och vi vet att produkten är en produkt vi kan växa med när våra behov ökar framgent”.

John Josefsson, t.f. VD på Xpeedio är mycket nöjd över affären och säger sig vara övertygad om att detta är början på ett långsiktigt samarbete mellan bolagen.

”Vår produkt har växt fram från de experter som arbetar hos oss samt våra kunder och deras behov. Idag är Xops en verksamhetsplattform där ärendehanteringen bara en del av det vi löser åt kunderna.” säger han avslutningsvis.

Om ID North
ID North är ett bolag verksamt inom Norden men främst Sverige och som grundades 2012. Företaget är verksamt inom området Identity & Access Management and Governance. Inom detta område kan ID North erbjuda både expertis och mjukvarulösningar till kunder.

Om Xpeedio
Xpeedio är ett bolag verksamt inom Sverige som grundades 2003. Företaget är verksamt inom området IT-drift, IT-Support och digitaliseringsstöd. Inom detta område kan Xpeedio erbjuda både experter, helhetsåtaganden och mjukvarulösningar till kunderna.

För mer information kontakta John Josefsson t.f. VD på Xpeedio på john.josefsson@xpeedio.se eller på 070-410 73 07

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).