Nyheter & Aktuellt

Antidoping Sverige AB väljer Xpeedio för IT-Support

Antidoping Sverige AB väljer Xpeedio för IT-Support

Antidoping Sverige AB har skrivit kontrakt med Xpeedio Support Solutions AB för fjärrstyrd användarsupport och ”på platsen hjälp” vid behov.

Peter Ström, Kvalitetsansvarig på Antidoping Sverige AB kommenterar: ”I samband med etablering av en fristående organisation är det viktigt att hitta rätt partner som har vårt förtroende i att vara ett stöd i såväl vår dagliga förvaltning som i utveckling och vår framtid. Vi känner oss mycket trygga i Xpeedio med deras kompetens, erfarenhet och personliga engagemang”.

John Josefsson, t.f. VD på Xpeedio uttrycker att han och Xpeedio teamet är mycket glada över förtroendet att bli utvald IT-partner, ett prestigefullt och roligt uppdrag att få vara med och etablera Antidoping Sverige AB.

”För oss på Xpeedio är det viktigt att erbjuda varje unik kund ett upplägg som passar kundens behov ’här och nu’ men alltid i kombination med möjlighet till förändring.
På Xpeedio vet vi att organisationer som utvecklas snabbt behöver arbeta med en partner som lika snabbt kan anpassa tjänsterna och ställa om till kundens verklighet.

Om Antidoping Sverige AB: Antidoping Sverige AB lämnade Riksidrottsförbundet och blev i januari 2021 ett fristående bolag med uppgift att vara Sveriges nationella antidoping organisation. Verksamheten har huvudkontor med personal i Stockholm men även personal och samarbetspartners ute i landet samt internationellt.

Om Xpeedio Support Solutions AB: Xpeedio är ett svenskt bolag grundat 2003. Företaget är verksamt inom området IT-Support, IT-drift och digitaliseringsstöd. Xpeedio erbjuder upplägg i form av såväl helhetsåtaganden som projektbaserad expertis och rådgivning.

 

För mer information kontakta Lovisa Engwall på lovisa.engwall@xpeedio.se eller på +46 70 420 7649.

Vi är specialister inom support, drift och övervakning. Vår personal finns tillgänglig i vår övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).